روش دریافت سیب سلامت
24 خرداد 1401 1401-03-24 17:35روش دریافت سیب سلامت
روش دریافت سیب سلامت
به عنوان یک تولید کننده و کسی که محصولی برای ارائه دارد باید مجوز های لازم را دریافت نمایید یکی از این مجوزها نشانه تایید وزارت غذا دارو بر محصول تولید شده دارد مدت اعتبار نشان سیب سلامت ۲ ساله می باشدمحصولات را مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند داد و با مدت اعتباری ۲ ساله تا زمان حیات آن اعتبار داردکه در زمان پایان زمان مقرر شده محصولات مجدداً بازرسی و بدین ترتیب ارزیابی می شوند.
زمانی که شما سیب سلامت بر روی محصولات تان باشد خریداران و مصرف کنندگان با خیال آسوده تری از محصول شما استفاده خواهند کرد زیرا از نظر بهداشتی مورد تایید است پس درج این نشان بسیار حائزه اهمیت است.
به این نکته توجه داشته باشید که سیب سلامت مجوز تولید محصول نیست بلکه مهری بر تایید سالم بودن محصول است و شما اگر میخواهید محصولی تولید نمایید بایستی ابتدا مجوز مورد نیاز آن محصول را اخذ محصول را تولید و بر روی آن نشان سیب سلامت را درج کنید.
فراموش نکنید بدون تایید سازمان غذا و دارو نمی توانید نشان را بر روی محصولات درج کنید در غیر این صورت شامل پیگرد قانونی خواهید شد.
روش های دریافت نشان سیب سلامت بهداشت
متقاضیان اخذ نشان سیب سلامت میتوانند برای انجام این فرآیند به دو صورت اقدام کنند
۱-توسط خود متقاضی
۲- از طریق وکلای فعال در موسسات حقوقی ثبت شرکت ها .که در این صورت کارشناسان و مشاوران مجرب و کارآزموده ما در موسسه حقوقی فرداد رسا در خدمت متقاضیان گرامی می باشند تا کار اخذ نشان سیب سلامت را برای این عزیزان در اسرع وقت انجام دهند.
نحوه اعطاء نشان ایمنی و سلامت
نحوه اعطاء نشان ایمنی و سلامت در دستورالعمل اجرایی آن، با توجه به سیاستهای سلامت محور سازمان غذا و دارو، توسط دبیرخانه کمیته تهیه، تدوین و توسط رئیس کمیته عالی اعطاء نشان ایمنی و سلامت تصویب و ابلاغ می گردد و در صورت نیاز به انجام اصلاحات در شرایط اخذ گواهی نشان ایمنی و سلامت این تغییرات، در دستورالعمل مذکور اعمال می شود.
پایش فرآورده های دارای نشان ایمنی و سلامت
فرآورده های تولیدی دارای نشان ایمنی و سلامت در سطح عرضه از نظر معیار ها و خواص ایمنی و سلامت ادعا شده در سوابق کمیته اعطاء نشان مطابق با دستورالعمل نحوه پایش فرآورده های دارای نشان ایمنی و سلامت که توسط دبیرخانه کمیته تهیه، تدوین و توسط رئیس کمیته عالی اعطاء نشان تصویب و ابلاغ می گردد، پایش و کنترل می شود.
نشان ایمنی و سلامت به محصولاتی اعطا می شود که هم از لحاظ ایمنی و هم از لحاظ سلامت و ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری های غیرواگیر استانداردهای بالا را داشته باشند.»
توجه به کاهش حداکثری آلایندهها، فلزات سنگین، باقیمانده سموم، دفع آفات نباتی، باقیمانده سموم قارچی و حذف آنها در فراوردهها و تعیین نقش تاثیرگذار در ارتقای سلامت مصرف کننده سهم بسزایی در دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط صنعتگران این حوزه دارد.
استقرار سیستمهای ایمنی مواد غذایی، عدم انطباق و نیز فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شرکت از جمله مصداقهای مهم دریافت این نماد ارزشمند غذایی است، دیگر ویژگیهای انتخاب فراوردههای غذایی برتر را درج نشانگر تغذیهای یا به بیان شناخته شدهتر چراغ راهنمای تغذیهای، کاهش نمک، شکر و چربی و همچنین درج نشان حلال با اخذ مجوز از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران می توان برشمرد.
مدت اعتبار نشان سیب سلامت
مدت اعتبار نشان سیب سلامت ، ٢ ساله است.
پس از درخواست متصدیان واحد تولیدکننده بررسیها آغاز میشود، اداره نظارت بر محصولات غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کار بررسی را انجام داده و کیفیت را تعیین میکند، سپس محصول برای کمیته کشوری ارسال شده و در آنجا هم کار تشخیص ادامه پیدا میکند. محصول انتخاب شده به مدت دو سال دارای این نشان خواهد بود و پس از پایان یافتن دوره باید دوباره بررسی شود.