وبلاگ

کوچینگ کارکنان

کوچینگ کارکنان
دوره های مهارتی کسب و کار مدیر فروش

کوچینگ کارکنان

چگونه میتوان با کوچینگ کارمندان، محیط کاری بهتری را ایجاد کرد؟

تمامی کارمندان برای هر مجموعه ای ارزشمندند. فرقی نمیکند اگر یک کارمند دارید و یا ۱۰۰ نفر، الویت شما همواره باید ایجاد ارزش ها و اهداف مشترک باشد.

در عین حال شناسایی تفاوت های فردی هر یک از کارمندان بسیار مهم است. هر کدام از ما نگرانی ها و نقاط قوت و ضعف متفاوتی داریم. به همین دلیل هم برخی از کارمندان شما برای توسعه برخی مهارت ها به کوچینگ نیاز دارند. پیشرفت و شکوفایی هر یک از کارمندان شما برای کسب و کارتان بسیار مهم است.

کوچینگ کارمندان چیست؟

از کوچینگ میتوان در زمینه های متفاوتی مثل سلامت، توسعه فردی و البته کسب و کار کمک گرفت. در فرایند کوچینگ کارمندان کوچ به کارمندان کمک میکند تا مهارت های به خصوصی را تفویت کنند. از این رویکرد میتوان برای آموزش مهارت های جدید و ارتقا عملکرد استفاده کرد.

در روابط کوچینگ به خصوص کوچینگ کارمندان معمولا کارمند هدفی را مشخص میکند. با همکاری و ادامه جلسات کوچینگ آنلاین و یا حضوری آن ها نقشه عملی ای برای دستیابی به هدف مشخص تنظیم میکنند. در کوچینگ کارمندان کوچ ها از کارمندان حمایت میکنند و چارچوب مشخصی برای کار تعیین میکنند. کارمندان نیز با به کار گیری مهارت ها ، اغلب متوجه پیشرفت سریعشان میشوند.

در دنیای امروز کوچینگ کارمندان یکی از ابتدایی ترین قدم ها برای پیشرفت است. برنامه های کوچینگ برای توسعه مهارت های کارمندان تنظیم و طراحی شده اند. کوچینگ به کارمندان این فرصت را می دهد تا مهارتهای مورد نیاز برای پیشرفت در سازمان خود را بیاموزند.

آیا کوچینگ کارمندان برای بیزنس من مناسب است؟

درک مزایای کوچینگ کارمندان نقطه شروع خوبی برای شما و کارمندانتان است تا تصمیم بگیرند که آیا کوچینگ برای شما ناسب است یا خیر.

1. کوچینگ کارمندان به پرورش و تقویت مهارت های ارتباطی کمک میکند.

ارتباطات برای هر نوع شغل و کسب و کاری ضروری است. اگر پرورش مهارت های ارتباطی برای کارکنان شما مشکل است ، کوچینگ می تواند به آنها در ایجاد این مهارت ها کمک کند.

2. با کوچینگ کارمندان روابط تیمی مستحکم تری را میتوان شکل داد.

کوچینگ کارمندان منحصر به زیرگروه های کوچک تر سازمان نیست. تیم مدیران نیز باید در این فرایند شرکت کنند تا شاهد تعامل و حفظ کارمندان باشیم.

روابط بین کارمندان و مدیران اغلب ممکن است دچار مشکلاتی شود. در حقیقت ، روابط بد مدیریتی از دلایل اصلی خروج کارمندان از یک سازمان است.

3. کوچینگ باعث شکوفایی شیوه های جدید فکری و تقویت خلاقیت میشود.

اگر شما هم برای مدت طولانی ای در یک سازمان کار میکنید حتما روش های کاری خاصی دارید که سالهاست آن را تغییر نداده اید. سازمان ها میتوانند با استخدام کوچ به کارمندان خود در تقویت خلاقیت کمک کنند. کوچینگ تکنیک هایی را با شما و تیمتان به اشتراک میگذارد تا از روش های جدیدی برای فکر کردن استفاده کنید.

4. کوچینگ استعداد های موجود را شکوفا میکند.

تمرکز بر پرورش مهارت هایی که نداشته اید آسان است ، اما شما بایستی به پرورش استعدادهای موجود نیز فکر کنید. کوچینگ به کارمندان کمک می کند تا مهارت خود را تقویت کرده و پتانسیل واقعی خود را به دست آورند.

5. در فرایند کوچینگ با تعیین محدودیت هایی از فرسودگی شغلی جلوگیری کنید.

استرس شغلی و فرسودگی شغلی از زیان بار ترین تاثیرات محیط های کاری هستند. شما می توانید برای حمایت از تیم خود کارهای متفاوتی انجام دهید. کوچی که در این زمینه مهارت داشته باشد می تواند به کارمندان در تنظیم و مدیریت انتظارات ، ایجاد مرزهای سالم و بهبود تعادل بین کار و زندگی کمک کند.

از کجا کوچینگ را شروع کنم؟

شما میتوانید قدم های زیر را دنبال کنید تا فرایند کوچینگ کارمندان خود را به بهترین و کارآمدترین شکل ممکن شروع کنید.

قدم اول: باید دقیقا بدانید چه میخواهید!

قبل از اینکه پروژه جدیدی را شروع کنید باید دقیقا بدانید چرا اینکار را میخواهید انجام دهید و به دنبال چه چیزی هستید.

اگر شما بتوانید این ذهنیت را به درستی به کارمندان خود منتقل کنید، احتمالا تعداد افراد بیشتری شما را همراهی میکنند. درباره اهدافتان صحبت کنید و انتظارات خود را به طور واضح بیان کنید.

کوچینگ کارمندان مانند خیابانی دو طرفه است پس فراموش نکنید تا نظرات و ایده آن ها را نیز بپرسید. شاید سوالاتی را بپرسند که قبلا به آن فکر نکرده بودید.

 قدم دوم: راه درستی را انتخاب کنید.

حال که کارمندان شما از اهدافتان مطلع هستند وقت آن رسیده درباره مسیر کوچینگ  صحبت کنیم.

معیارهای خاصی را برای خروجی و یک جدول زمانی تعیین کنید. آیا تا به حال کسی این کار انجام داده است؟ اگر بله ، آیا شخص دیگری در شرکت یا تیم وجود دارد که بتواند توصیه های بهتری را ارائه دهد؟

نکته کلیدی در تعیین بهترین رویکرد کوچینگ این است که مهارت ها و زمینه های تخصص کارمندان خود را بشناسید. بسته به موضوع ، شاید برخی به آموزش نیاز داشته باشند.

 قدم سوم: نظارت کنید!

در زمان های مشخصی کمی بیاستید تا پیشرفتتان را بررسی کنید. در کوچینگ ارتباطات بسیار هم هستند. از کارمندان خود بخواهید در صورت داشتن هرگونه نگرانی یا مشکلی سوالاتشان را بپرسند.

منظورمان از نظارت مدیریت نیست! شما باید در نقش کوچ کامندانتان را راهنمایی کنید. به آنها آزادی و استقلال بدهید.

پیشرفت کارمندان را بر اساس جدول زمانی و نقاط عطفی که تعیین کرده اید ارزیابی کنید. اگر باید جدول زمانی متفاوتی تنظیم کنید ، آن را با کارمند در میان بگذارید. در فرایند کوچینگ شما باید نشان دهید که چه ارزش هایی برای موفقیت پروژه مهم هستند.

قدم چهارم: بازخورد بدهید.

در کوچینگ بازخورد دادن و یا گرفتن بسیار مهم است. کارمندان باید هرگونه موضوعی را مطرح کنند. شما نیز به عنوان کوچ نظرات سازنده ای درباره عملکرد آن ها ارائه بدهید.

هنگامی نتیجه و خروجی کار عالی نباشد ارائه بازخورد کار آسانی نخواهد بود. اما شما باید صادق باشید و صریحانه نظرتان را بگویید. برای ارائه بازخورد های مانند این باید…

  1. روشن صحبت کنید
  2. مثال های مرتبطی بزنید.
  3. آنچه که درست انجام نشده را مطرح کنید.
  4. نحوه درست انجام آن را نشان دهید.
  5. دلیلتان را نیز بگویید.

همه منابع لازم برای رسیدن به هدف را در اختیار کارمندان خود قرار دهید. هدف شما این است که به رشد و یادگیری آنها کمک کنید.

 قدم پنجم: بازبینی را فراموش نکنید!

در اخرین مراحل کوچینگ، جلسه ای برگذار کنید تا با کارمندان خود پروژه را به طور کلی ارزیابی کنید. درباره هر آنچه که انجام داده اید و نداده اید صحبت کنید. حتی درباره کارهایی که میتوانید در پروژه های بعدی به طور متفاوتی انجام دهید صحبت کنید. برای جشن گرفتن موفقیت ها و دستآوردهای خود نیز وقت بگذارید.

کوچینگ کارمندان منتورینگ نیست!

کوچینگ و منتورینگ اغلب با هم مقایسه می شوند و اشتباه گرفتن آنها آسان است. هر دو برای توسعه شغلی مناسب هستند اما درک تفاوت ها بسیار مهم است.

  • طول رابطه: روابط کوچینگ معمولاً کوتاهتر اند.
  • تمرکز بر اهداف: کوچینگ برای دستیابی به اهداف بسیار خاصی استفاده می شود که بر افزایش بهره وری و عملکرد کارکنان متمرکز است.
  • هدایت و راهنمایی کوچ ها: در کچینگ کوچ باید رابطه را با تعیین وظایفی هدایت کند.
  • استخدام کوچ ها: کوچ ها معمولاً از منبع خارجی استخدام می شوند و در واقع بخشی از سازمان نیستند.

 

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare