ایزو بین المللی غذا (IFS)

IFS (استاندارد بین المللی غذا) چیست؟
استاندارد غذایی IFS یک GFSI (ایمنی جهانی ایمنی) استاندارد شناخته شده برای ممیزی تولید کنندگان مواد غذایی است. تمرکز این استاندارد بر ایمنی مواد غذایی و کیفیت فرایندها و محصولات است.الزامات این استاندارد بین المللی مربوط به شرکت های صنایع غذایی و شرکت هایی است که محصولات غذایی را بسته بندی می کنند،مربوط می شود. IFS Food هنگامی که محصولات “فرآوری می شود” یا هنگامی که خطر آلودگی محصول در طول بسته بندی اولیه وجود دارد، اعمال می شود. این استاندارد برای همه تولید کنندگان مواد غذایی، مخصوصا برای افرادی که محصولات خصوصی را تولید می کنند، مهم است، زیرا شامل بسیاری از الزامات مرتبط با انطباق با مشخصات مشتری است. استاندارد از بخش های تولید و بازاریابی در تلاش های خود برای ایمنی و کیفیت نام تجاری پشتیبانی می کند. IFS Food با مشارکت کامل و فعال سازمان های صدور گواهینامه، خرده فروشان، صنایع غذایی و شرکت های خدمات مواد غذایی توسعه یافته است. سیستم ارزیابی استاندارد شده به کاهش نیاز به ممیزی های تکراری کمک می کند که موجب صرفه جویی در وقت و پول می شود. این برنامه همچنین به بهبود درک فرآیندهای کیفیت و ایمنی در سراسر سازمان شما و در کل زنجیره تامین شما کمک می کند و استاندارد هایی را ارائه می دهد که یکپارچگی و شفافیت را ارائه می دهند.

حوزه استاندارد بین المللی غذا:
استانداردهای غذایی IFS برای تولید کنندگان مواد غذایی در زمینه ایمنی مواد غذایی و کیفیت فرایندها و محصولات استفاده می شود. فهرست الزامات این استاندارد در موضوعات زیر سازماندهی شده است:
•    مسئولیت مدیریت ارشد
•    سیستم مدیریت کیفیت و ایمنی غذا
•    مدیریت منابع
•    فرایند برنامه ریزی و تولید
•    اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و بهبود
•    محافظت مواد غذایی

فواید استفاده از استاندارد بین المللی غذا چیست؟
گواهینامه غذایی IFS می تواند تعدادی از مزایای کلیدی را برای شرکت هایی که در تلاش برای برتری در کیفیت، ایمنی غذا و رضایت مشتری هستند، و به دنبال مزیت رقابتی در بازار خود هستند، ارائه دهد.
– درک بهتر بین مدیریت و کارکنان مربوط به شیوه های خوب، استانداردها و رویه ها
– نظارت بر انطباق با مقررات مواد غذایی
– استفاده مؤثر از منابع
– کاهش نیاز به حسابرسی مشتری
– ممیزی های مستقل شخص ثالث
– انعطاف پذیری بیشتر از طریق اجرای فردی به دلیل رویکرد مبتنی بر ریسک
– هزینه های عملیاتی کاهش می یابد، زیرا تجدیدنظر کاهش می یابد، افزایش بهره وری و جریمه های ناشی از عدم رعایت کاهش می یابد.
– مشتریان، کارکنان، سهامداران، تنظیم کننده ها و رقبا، پایبندی پایدار به سازمان را نشان می دهند که تعهد فعالانه خود را به ایمنی مواد غذایی نشان می دهد.
مزایای استفاده از استاندارد بین المللی غذا در بخش بازاریابی:
– شهرت کسب و کار را به عنوان یک تولیدکننده محصولات با کیفیت بالا و ایمن بهبود بخشید
– توانایی تجارت با مشتریانی که نیاز به ممیزی شخص ثالث دارند
– استفاده از آرم و گواهی IFS برای نشان دادن انطباق با بالاترین استانداردها

چگونه می توانیم شرایط را برای صدور گواهینامه آماده کنم؟ 
شرکت هایی که به خوبی برنامه ریزی می کنند، اغلب دارای یک مزیت هستند و بهتر برای صدور گواهینامه آماده می شوند. ضروری است که شما و شرکت شما مثبت، متعهد و تعیین اهداف مشخص برای اجرای و ارزیابی این استاندارد داشته باشید.این الزامات شامل موارد زیر می باشد:
– ایجاد یک سیستم مدیریت کیفیت
– شناسایی الزامات قانونی
– شناسایی و مستند سازی خطرات ایمنی مواد غذایی خاص و اقدامات کنترل مربوطه (سیستم HACCP)
– شناسایی عملیات خوب تولید / بهداشت خوب، از جمله برنامه کنترل آفات، تجهیزات و برنامه نگهداری ساختمان، برنامه نگهداری و تمیز کردن، و تمام الزامات استاندارد خاص
– پیاده سازی هر گونه بهبود ساختاری مورد نیاز

مؤسسه کاوش به مدیریت میثم شکری ساز  اقدام به ارائه این ایزو کرده است.

ایزو بین المللی غذا (IFS)

کد:                                                              IFS

قیمت:                                         ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان
 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare